Nieuwsflits augustus 2022

In Nederland is het einde van de zomervakantie een feit. Hier in Zuid-Afrika gaan we langzaam richting het voorjaar. De ergste kou is bijna voorbij en vooral dagen zijn al warmer.

We zijn afgelopen week kort in Nederland geweest, omdat Hester, onze dochter ging trouwen. Bij terugkomst hebben we hier onze maandelijkse voedselpakketten uitdeling gedaan. Het was een weekje later dan gebruikelijk. Veel mensen waren bezorgd, en we zagen de honger in de ogen van diverse kleine kinderen. Heb je ooit een kind intens blij zien kijken als zakjes groenten, maismeel en rijst uit de auto wordt geladen voor jouw gezin!

De nood is hoger dan voorheen, omdat prijzen van voedsel enorm zijn gestegen, en veel gezinnen tegenslag hebben te verwerken gekregen door de reeks van gebeurtenissen als Covid, plunderingen en de recente overstromingen.

Maar nu komt het moeilijke deel. Onze hulprekening is niet meer toereikend de volgende voedselhulp eind september te kunnen bekostigen.
Helpt u ons om dit mooie werk te kunnen voortzetten? Op dit moment geven we € 1200 per maand uit aan rechtstreekse noodhulp, medische hulp en transportkosten naar kliniek of kerk. Dit laatste is een wekelijks moment van ontmoeting waardoor velen weer gesterkt naar huis gaan.

We doen een dringend beroep op u om een extra gift in overweging te nemen. Maak het mogelijk voor ons om ons werk te mogen blijven doen hier.
Het banknummer is: NL77RABO 0307549488 t.n.v. H.B. Stolker, o.v.v. Herbert en Anne in Zuid-Afrika. Deze rekening wordt beheerd door ons Thuisfront team (TFT).

Alvast heel erg bedankt namens de gemeenschap van Etete,
Hartelijke groeten, Herbert en Anne Stolker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *